Faglighed

På Ærø Efterskole bliver du klogere. På verden omkring dig, på dine fag, din fremtid og på dig selv. Vores tilgang til undervisning er præget af en kombination af niveaudelt undervisning og et engagement i at opfylde hver enkelt elevs unikke behov. Vi er fast besluttet på at hjælpe vores elever med at realisere deres fulde potentiale og forberede dem til den spændende fremtid, der venter på den anden side af sommerferien.

Niveaudelt undervisning

Vi ved, at alle elever ikke lærer på den samme måde. Derfor tilbyder vi niveaudelt undervisning i de store fag; dansk, matematik og engelsk. Det giver dig mulighed for at udvikle dig i dit eget tempo og med udfordringer, der passer til netop dig. Vi tror på, at du på den måde får mulighed for at blomstre i de fag, du brænder for – samtidig med, du får den nødvendige støtte og vejledning i de fag, du synes er udfordrende.

Forberedelse til fremtiden

Som elev på Ærø Efterskole får du et tæt samarbejde med vores dedikerede UU-vejledere, som hjælper dig med at identificere og opnå dit uddannelsesmål. Her bliver du for alvor medskaber af din egen fremtid og sætter tonen for, hvordan dit uddannelsesforløb skal være – og hvad du allerede nu gerne vil fokusere på.

Fagligt fokus

Vi er stolte af vores konservative tilgang til det faglige, hvor fremmøde og opfølgning på fravær er vigtige elementer. Her bliver du forberedt til det næste skridt i din uddannelsesrejse – om det så er gymnasiet eller anden ungdomsuddannelse.

Vi stræber efter at have et mangfoldigt fællesskab på skolen, og niveaudeling er et middel til at sikre, at du møder forskellige mennesker og modnes gennem forståelsen af, at der er forskel på opvækst og fremtidsdrømme. Det skaber en berigende oplevelse – både på værelset og i klasselokalet.

På Ærø Efterskole er faglighed ikke blot et mål, det er en rejse, hvor vi sammen skaber broen til dine drømme og ambitioner.

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 6352 6050