Adventure & Outdoor linjen

Har du lyst til at prøve dig selv af og opdage sider af dig selv, du måske ikke kender? Vil du med os ud i øens fantastiske natur og give den gas sammen i et stærkt fællesskab? Så er Adventure & Outdoor linjefaget for dig.

Den står på store oplevelser i den ærøske natur, når Adventure & Outdoor holdet pakker rygsækken med eventyrlyst, nysgerrighed og gåpåmod. På dette linjefag får du lige dele adrenalinsus, friluftsliv og fællesskab.

Her kommer du til at tage skridtet ud over kanten, når vi rappeller ned fra øens fyrtårn. Du kommer på dybt vand, når du sejler havkajak eller tager på undervandsjagt med harpun og snorkel. Og så kommer du til tops, når vi både skal dyrke træklatring, klatring med reb og bouldering. 

Adventure efterskole på dejlige Ærø

På Adventure og Outdoor kommer du til at have det sjovt, men du kommer også til at lære rigtig meget. Både om naturen, men mest om dig selv. Uanset, om du lærer om bål og bivuak, og hvordan man klarer sig i minusgraderne, eller om du suser afsted på mountainbike, så kommer du altid lidt stærkere, klogere og modigere tilbage til skolen.

Turene ud af huset er en stor del af linjefaget. Faktisk kommer du stort set aldrig til at være i vante rammer, når der står Adventure og Outdoor på skemaet. Faget består også af tre større ture henover året:

Den årlige overlevelsestur på Ærø, hvor alle dine outdoor evner kommer på prøve.

Studieturen, hvor du skal ud og opleve den helt særlige natur, der er i Sicilien eller Japan. Her fylder adventure meget, og det bliver en tur fyldt med spændende aktiviteter, som du selv får indflydelse på. 

Samtidig samarbejder Adventure og Outdoor også med valgfaget Alene I Vildmarken. I slutningen af skoleåret arrangerer vi en tur, hvor du selv kan prøve at klare dig helt alene i naturen. 

Hvis du er klar til et år med masser af fart over feltet, frisk luft og naturoplevelser, så er det Adventure og Outdoor, du skal vælge. 

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 6352 6050