Værdigrundlag for Ærø Efterskole

Ærø Efterskole er en almen efterskole med fokus på faglighed, kreativitet og bæredygtighed. Fællesskabet er centralt i alle skolens aktiviteter.

Udsyn til verden.

Ærø Efterskole er en skole, hvor mødet mellem forskellige kulturer og opfattelser af livet er centralt. Vi er imødekommende og nysgerrige på det, der er forskelligt fra os selv. Vi er bevidste om det ansvar, vi hver især bærer over for fællesskabet. Vi fordyber os både fagligt og i samtale med andre. Det er gennem fordybelsen, at vi forbedrer og forbereder os til den videre dannelse og uddannelse.

En retning for livet.

Ærø Efterskole er bæredygtig.
Vi tænker og handler bæredygtigt. Det er en del af dannelsen. Vi udfordrer, nytænker og ændrer vores vaner i hverdagen. Vi tror på, at vi kan skabe nye muligheder for os selv. 

Jeg og os i verden.

På Ærø Efterskole arbejder vi med livsoplysning, fællesskabsdannelse og ansvarlighed. Vi lægger stor vægt på at være med til at danne og uddanne hele individer, der sammen kan tage del i og finde deres helt egen plads i fællesskabet. Et fællesskab, hvor de giver en bedre verden videre end den de modtog.

Kraften til at skabe os sammen.

Tillid, taknemlighed, nysgerrighed, tålmodighed, leg og mod er nøglebegreberne på Ærø Efterskole. De er byggestenene, som vores fælles identitet og forståelse står på. De binder huset sammen i et fællesskab grundlagt på kærlighed til hinanden og verden omkring os.

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 5119 8816