Hvorfor lige Japan?

Der er mange spændende destinationer i verden – og lige så mange anderledes og helt nye kulturer at dykke ned i. Ikke desto mindre har vi valgt at fordybe os i Japan, fordi det tilbyder noget helt unikt for danske unge.

Nemlig, på den ene side, et hypermoderne samfund med skyskrabere, kulørte billboards og en undergrundsbane der altid afgår til tiden – og på den anden side, den traditionsbårne kultur, hvor høflighed, taknemmelighed og ydmyghed er helt centralt.

På Ærø Efterskole vil vi gerne tilbyde de unge et møde med en helt anderledes kultur. Og vi oplever det på allernærmeste hold, når vi bor med de lokale, taler med de lokale og både befinder os i byen og på landet. I store og hektiske Tokyo og i de små landsbyer omgivet af storslået bjergnatur.  

Vi har unikke forbindelser i Japan og har derfor mulighed for at opleve Japan helt tæt på – med de lokale som guider og med en enorm viden i rygsækken.

Det er dannelse, kulturforståelse og minder for livet. Især når vi både arbejder med den japanske kultur før og efter studieturen – og overfører den japanske kultur til vores danske levevis og lokalmiljøet på Ærø gennem projekter, samlinger og japanskundervisning. Læs mere om vores arbejde med Japan i hverdagen lige her.

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 6352 6050