Håndværk & Design

Vil du hellere have hammeren i hånden end at læse om den i en bog? Kan du lide at arbejde på dine egne kreative projekter i værkstedet? Så er HÅNDVÆRK & DESIGN linjefaget for dig?

Vælger du HÅNDVÆRK & DESIGN som linjefag kommer du først og fremmest til at arbejde med træ og dine egne ideer. Du får hammer, høvl og skruemaskine i hånden og lærer at komme fra idé til produkt.

Du lærer at komme hele vejen fra designprocessen til at dit projekt står klar til brug. Det kan både være ting til dit værelse, til skolen eller noget, du kan tage med dig hjem. 

Dét vi vægter højest er, at alt, hvad vi laver, kan bruges bagefter.

På HÅNDVÆRK & DESIGN ser vi muligheder i alt, og begrebet upcycling kommer til at fylde en del gennem året.  Hvor andre ser ting, der er lige til lossepladsen, ser vi en masse muligheder for at ombygge dem og bruge dem på nye måder. 

Hele året ender ud i, at du til sidste skal lave dit eget afgangsprojekt, hvor du skal gøre brug af alle de erfaringer og teknikker, du har fået i løbet af dit efterskoleår.

Så er du kreativ, tænker du lidt bæredygtigt, og kan du lide selv at have værktøj i hånden? Så skal du vælge HÅNDVÆRK & DESIGN

På Bærerdygtigt håndværk lærer du:

  • Tømrerhåndværkets og træfagets grundprincipper og teknikker. 
  • Om værdien af genbrug og upcycling.
  • At håndtere forskellige værktøjer 
  • At finde flere kreative løsninger på samme problem
  • Om hvordan du planlægger dit projekt og om kunsten at lære af sine fejl
  • At samarbejde og være en del af større fælles projekter

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 6352 6050