Medarbejdere

Mogens D. Jensen

Forstander

“På Ærø efterskole mødes vi alle og fortæller vores historier. Fordi vi på den måde smelter sammen i ét VI, og samtidig bliver rigere i kraft af hinanden.”

Stine Lindstøl Spørring

Skaberkraft, Dansk, Engelsk

Som efterskolelærer er jeg ikke bange for at bringe mig selv i spil og være ambitiøs på elevernes vegne. Jeg brænder for at inspirere eleverne til at turde kaste sig ud på ukendt vand og drømme stort”

Uddannet Natur- og Kulturformidler på Skovskolen ved KU

Claus Kaarsgaard

Musik

“Siden jeg var meget ung, har jeg ikke kunne se nogen anden vej end at arbejde med musik. Efter at have været professionel musiker i mange år og turneret i store dele af verden, vil jeg gerne give noget af den viden og de musikalske erfaringer videre.”

Uddannet på musikkonservatoriet i Haag

Birgitte Lyregaard

Dansk, Musik

“Efterskolealderen er et essentielt tidspunkt i dannelsen af et helt individ. Her begynder man selv rigtigt at tage de valg, som vil forme den man er resten af livet. Det er for mig en inspirerende og vigtig tid at være tilstede i unge menneskers verden på”.

Uddannet på musikkonservatoriet i Haag og Rotterdam

Mark Jensen-Skovgaard

Journalistisk & Foto, Dansk, Engelsk, Historie og Samfundsfag

“Efterskolen kan være nogle af de vigtigste år i livet, og det vil jeg gerne give videre til mine elever. Det er en kæmpe fornøjelse at være med dem, når de kaster sig ud på dybt vand, prøver sig selv af, og opdager sider af sig selv, de ikke kendte. Jeg elsker at se eleverne vokse. ”

Uddannet journalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Michael Guldberg Printzlau

Journalistik & Foto, Dansk, Engelsk, Historie og Samfundsfag

“Ordene fra mine egne efterskolelærer runger stadig i mit sind. Jeg er overbevist om, at jeg ikke ville være halvdelen af den person, jeg er i dag uden min tid på efterskole. Jeg håber, jeg kan give bare en brøkdel af det videre til eleverne.”

Uddannet fotojournalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

Nynne Haugaard

Kunst, Dansk, Tysk

“Efterskolerummet giver muligheder for læring som er unik, grænsesprængende og personlighedsdannende. Det er et meget meningsgivende rum at være lærer i.”

Uddannet billedkunstner på Kunstakademiet

Jonas Thure Maltesen

Gastronomi, køkken

“Det vigtigste for mig i relationen til eleverne er at få videregivet lysten og nysgerrigheden til madhåndværket – en nysgerrighed som skal spire hele livet!”

Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed

Elena Egeris

Gastronomi, køkken

“Jeg møder som udgangspunkt (alle) mennesker i øjenhøjde og med et åbent hjerte. Jeg har valgt at være efterskolelærer for at min passion for mad og min interesse for mennesker kan få lige meget plads”

Uddannet kok

Marianne Westergaard

Kontor

Hanne Lund

Rengøring

Kim Høker Eriksen

Pedel

Jørgen Andersen

Pedel

Claus Clausen

Pedel

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 5119 8816