Fællesskab

“Ærø Efterskole er en skole, hvor mødet mellem forskellige kulturer og opfattelser af livet er centralt.” – Ærø Efterskoles værdigrundlag, 2021.

På Ærø Efterskole vil du møde mennesker, der er forskellige fra dig selv, og det du kommer fra. Vi tror på, at vi i mødet med andre kulturer, levemåder og opfattelser af livet bliver klogere på hinanden og dermed også os selv.

Vi mener, det er en central del af livet på skolen at mangfoldigheden blomstrer. At vi i fællesskab opdager, hvor meget vi kan lære af hinanden, hvis vi tør være nysgerrige på, hvor vi er forskellige. På den måde, vil vi også opdage, hvor meget vi egentlig har til fælles.

Mangfoldigheden på Ærø Efterskole kommer til udtryk på mange forskellige parametre. Du vil opdage, at kulturforskellene mellem Nørrebro og Frederikshavn kan være lige så store som mellem Bornholm og Syrien.

Kulturmødet handler både om nationaliteter, religion, diagnoser, kostvaner og de værdier, du har fået med hjemmefra, men mest af alt handler det om at opdage, at det er vores forskelligheder, der bringer os tættere sammen og tættere på os selv.

Det er i mødet med det, du ikke kender, at du får et større udsyn til verden omkring dig og et dybere indblik i, hvem du selv er og gerne vil være.

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 5119 8816