Japan hele året

Vores studietur til Japan varer to uger. To uger med storslået natur, menneskemøder, ny mad, kulturforskelle, storbystemning og aha-oplevelser. To uger sprængfyldt med nye indtryk og læring for livet. Men rejsen slutter faktisk ikke, når vi lander i Danmark igen. Snarere tværtimod.

For på Ærø Efterskole arbejder vi med Japan hele året. Både før og efter afrejse.

Lær japansk – på Ærø

Vidste du, at vi tilbyder japansk som valgfag? Det gør vi, så du allerede inden studieturen kan opleve det japanske sprogs melodi. Indrømmet; du lærer ikke flydende japansk med det samme, men du får en grundlæggende forståelse for sprogets mange nuancer, omfang og kompleksitet. Og så bliver du endda undervist af Tsumugi Satake – og får dermed en unik mulighed for at få stillet din spørgelyst om japansk sprog, kultur og historie.

Valgfaget er selvfølgelig valgfrit – og er blot ét ud af mange eksempler på, hvordan vi arbejder med Japan som en del af efterskoleåret. Vi tager også japansk kultur, sprog og historie op på samlinger, spiser japansk mad og oplever, hvor stor en glæde det er, at Tsumugi Satake er en del af skolens liv og hverdag. Hele vejen fra Japan til Ærø.

Få udvidet din kulturforståelse

Et efterskoleår på Ærø udvider din horisont, din kulturforståelse – og din verden. Derfor rejser vi til Japan, og derfor arbejder vi videre med Japan, når vi er tilbage på Ærø.

Målet er, at du får øje på alle de ting, der ellers kan være usynlige; hvordan manerer, opførsel og traditioner er med til at forme verdenen og kulturen omkring dig.

Efter vores studietur fortsætter vi derfor med at dykke ned i japansk kultur og historie. Til samlinger, i køkkenet og i undervisningen. Og selvfølgelig i den daglige snak med hinanden.  

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 6352 6050