Skip to main content

Teaterforestillingen Brud

Som kulmination på temaugen i uge 12 opførte eleverne deres helt egen teaterforestilling.

Billederne ovenfor viser ret godt, hvor investerede og engagerede alle var i at stable den absolut bedste forestilling – og på ingen tid, for de havde kun én uge til det.

Tæt på kl. 10 fredag d. 22. marts begyndte publikum at ankomme. Det var alle elever fra 7., 8. og 9. klasse fra Ærø Friskole og efterskolens eget personale. Den gamle teatersal blev proppet til randen, og i varmen udspillede stykket sig.

Rammen om forestillingen var færgen fra fastlandet til Ærø, og hvor mange forskellige mennesker, livssituationer og følelser, man kan sidde og observere som færgegænger.

Hovedtemaet var bruddene mellem de forskellige mennesker, lige fra skænderiet mellem et kommende brudepar, til mødet mellem klimaaktivister og Kød Karsten. Forestillingens krydderi var færgemutter, der sørgede for at give publikum et godt grin med sine humoristiske bemærkninger og gode dansehofter.

Stykket var skrevet af både elever og lærerne Mads, Maja og PT.

Efter forestillingen inviterede efterskolen og gastro-teamet på dejlig frokost og spisesalen rummede pludselig 0ver 100 glade unge mennesker.

Vi sidder nu alle sammen tilbage med samme følelse i kroppen, som da vi havde lavet vores egen festival i efteråret. Hvor var det sjovt, gennemført, fyldt med gode stunder og noget vi husker meget meget længe.