Nye Elevers Dag

Kære kommende elever på Ærø Efterskole.

Vi nærmer os en begyndelse på noget helt nyt. En ny efterskole, hvor du sammen med de andre på det allerførste elevhold på Ærø Efterskole skal danne rammen om et helt fantastisk år. Både for skolen, men især for jer.

Vi glæder os rigtig meget til skolestart i august, men vi vil allerede gerne se dig og dine forældre til Nye Elevers Dag d. 3. juni kl 14.30 – 17.00

Det bliver en dag, hvor vi først og fremmest skal møde hinanden. Og du skal møde dem, som du skal dele dit efterskole år med.

Vi starter dagen sammen, som vi gør de fleste af dagene det kommende skoleår; med en sang. I løbet af dagen, vil der være generel information om skolestart, de første uger på skolen, og hvad du skal huske at medbringe hjemmefra.

Der bliver bl.a en samtale om fag, madkulturen, familierne og hvad vi synes, der er væsentligt at tale om.

Du og dine forældre skal også tale med en af vores lærere om, hvilke ønske og tanker, du har for dit kommende år som efterskoleelev. Hvor kommer du fra? Hvad er dit udgangspunkt? Og hvor vil du gerne bevæge dig hen personligt, fagligt og socialt?

Praktisk:
Vi går som udgangspunkt ud fra, at alle elever og forældre deltager med mindre vi hører andet. Derfor vil vi gerne bede jer ringe til os eller sende en mail til aee@aee.dk, hvis I er nødsaget til at melde afbud.

Vi anbefaler, at I tidligst muligt booker færge. Vi har forsøgt på bedste mulige vis, at tilrettelægge dagen, så det både er muligt at rejse via Svendborg og Fynshav. På selve dagen, vil der selvfølgelig blive taget hensyn til dem fra Fynshav, der skal nå en færge retur kl 17.05.

Vi glæder os til at møde jer alle sammen igen, og have vores første dag som Ærø Efterskole 22/23.

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 5119 8816