Skaberkraft
For dig, der vil lære at skabe – fordi du ikke kan lade være

Drømmer du om at få modet til at skabe små og større projekter? Er du klar på at arbejde kreativt og anderledes med de boglige fag i 10. klasse? Har du idéer, du gerne vil udvikle – eller lysten til at få finurlige og meningsfulde idéer og se dem blive til virkelighed? Er du nysgerrig på verden omkring dig og på, hvordan vi er en del af den? Så er SKABERKRAFT noget for dig!

SKABERKRAFT er for dig, der har lyst til et prøvefrit 10. klassesår, hvor du har mulighed for at udfordre dig selv i trygge rammer og skabe forskellige projekter med dine nye venner og verden omkring dig.

Kernen i vores projekter bliver at  undersøge, hvordan vi kan skabe et godt liv for os selv, for andre og vores omverden. Vi tager de boglige fag med, når vi skaber, og arbejdet med vores projekter tager altid udgangspunkt i den virkelighed, der er på skolen og rundt på vores dejlige ø.

På SKABERKRAFT er vi i konstant udvikling. I undervisningen er fagligheden i top, og vi har fokus på aktiv læring, frisættelse af kreativitet, plads til nysgerrighed og at komme fra idé til handling.

SKABERKRAFT er for dig, der kan mærke en lyst til at skabe. Du behøver hverken have erfaring med at skabe, lave projekter eller events. Hvis du kan mærke en gnist til at lære at skabe, så vil et år på SKABERKRAFT være lige noget for dig.

På SKABERKRAFT:

  • Får du modet til at skabe – og modet til at fejle og prøve igen.
  • Skal du ud og prøve dig selv af i forskellige projekter og skaberprocesser.
  • Arbejder du og dine gruppekammerater selvstændigt med en mentor på sidelinjen, der altid står klar.
  • Går høj faglighed og stor kreativitet hånd i hånd.
  • Møder du iværksættere og projektmagere, som ærligt deler ud af deres erfaringer om deres udvikling fra hundredvis af fejltrin og nedture til succes og virksomhed i vækst.
  • Skaber vi i fællesskab i det store og i det små, og for os selv og for andre.
  • Får du kompetencer til at omsætte idéer til handling.

Undervisere på Skaberkraft

Stine Lindstøl Spørring

Som efterskolelærer er jeg ikke bange for at bringe mig selv i spil og være ambitiøs på elevernes vegne. Jeg brænder for at inspirere eleverne til at turde kaste sig ud på ukendt vand og drømme stort”

Uddannet Natur- og Kulturformidler på Skovskolen ved KU