Musik

Drømmer du om et år, hvor du kan give musikken din fulde opmærksomhed?

Hvor du bliver udfordret musikalsk, og hvor du hver dag kan øve dig og spille sammen med andre? Hvor du får masser af muligheder for at optræde og spille koncerter? Og prøve kræfter med at indspille og dele din musik?

Så skal du vælge MUSIK som linjefag!

På MUSIK får du undervisning af professionelle musikere, der vil samarbejde med, inspirere og udfordre dig.

Du vil møde forskellige musikgenrer og stilarter, men du vil også få mulighed for at dykke ned i lige præcis den form for musik, som du gerne vil arbejde med.

Som elev på MUSIK er du med til at forme indholdet. Uanset om du er nybegynder eller erfaren. Uanset hvilket instrument og hvilken stilart du gerne vil spille, og hvor du gerne vil hen med din musik, er der plads til dig.

Når du melder dig til MUSIK bliver du indskrevet i det fantastiske fællesskab, det er at spille og skabe musik sammen med andre. Vi skal i løbet af året spille koncerter i Svendborg, lave koncerter i særlige rum og på forskellige måder udøve musikalsk aktivisme i lokalmiljøet. Og naturligvis spille en hel masse med og for hinanden i vores hyggelige koncertsal.

Vækker dette genklang i dig? Så skynd dig at skrive dig på MUSIK som linjefag!

Indhold på musik:

  • Sammenspil – Kom omkring stilarter fra hele den musikalske verden.
  • Kormagi – Sang og klang i gruppe.
  • Øvning – Det er grundstenen til alt musikalsk udvikling. Uanset, om du er fællessang rundt om lejrbålet eller øver skalaer til din næste solo.
  • Sangskrivning – Skriv dine egne tekster, hvor harmonien mellem melodi og lyrik er i centrum.
  • Rugbrød – Teori/praksis, musikhistorie, stilarter.
  • Optag og opdag – Indspilning af musik er sin egen disciplin. Her lærer du, at tage din lyd med fra øvelokalet, over i studiet og ud af højtalerne.
  • Kunstnerisk fordybelse – Musikalsk inspiration og dit musikalske projekt.
  • Soloundervisning – Hovedinstrument/sang (tilvalg mod egenbetaling)

Undervisere på Musik

Claus Kaarsgaard

“Siden jeg var meget ung, har jeg ikke kunne ikke se nogen anden vej end at arbejde med musik. Efter at have været professionel musiker i mange år og turneret i store dele af verden, vil jeg gerne give noget af den viden og de musikalske erfaringer videre.”

Uddannet på  musikkonservatoriet i Haag

Birgitte Lyregaard

“Efterskolealderen er et essentielt tidspunkt i dannelsen af et helt individ. Her begynder man selv rigtigt at tage de valg, som vil forme den man er resten af livet. Det er for mig en inspirerende og vigtig tid at være til stede i unge menneskers verden på”.

Uddannet på musikkonservatoriet i Haag og Rotterdam