Skip to main content

Håbet er lysegrønt på Ærø Efterskole – skolen fortsætter!

Det er en kliche at sige, at håbet er lysegrønt, men for os på Ærø Efterskole går forårets lysegrønne farve og håbet hånd i hånd. For sammen med alt det, der spirer frem omkring os, så vokser der også et nyt skoleår på efterskolen frem i forårssolen. I sidste uge godkendte vores bagland skolens plan for at sikre skoleåret 2024-25, og det var en glædelig nyhed at dele med alle de unge, som skal gå på skolen næste år, deres forældre, medarbejderne og alle andre, som ønsker efterskolen et langt og lykkeligt liv. Læs om fremtidsudsigterne i Fyens Amts Avis her https://faa.dk/aeroe/aeroe-efterskole-overlever-det-er-en-kaempe-lettelse

Nu kan vi fokusere på, at vores nuværende elever får en fantastisk afslutning på deres efterskoleår, mens vi kan planlægge det kommende skoleår og alle de aktiviteter, som skal gøre næste år mindst lige så fantastisk. For det fortjener de. Det er en gave til Ærø, at så mange unge og deres familier har lyst at bruge et år på øen, og samtidig er jeg taknemmelig for den måde, hele øen byder vores elever velkommen på.

Vi har stadig ledige pladser til næste år på Ærø Efterskole, så hvis du kender et ungt menneske, som kan bruge et år på en ø-efterskole, hvor vi arbejder ud fra et værdigrundlag af livsmod, gejst og fællesskab, så tøv ikke med at anbefale et besøg på Ærø Efterskole. Vi står klar med åbne arme.

Med håbet om et godt forår til alle.

Lasse Bøgeskov Andersson
Forstander Ærø Efterskole