Skip to main content

Efterskolernes dag 2023 på Ærø Efterskole

Den 24. september inviterer vi indenfor til Efterskolernes Dag på Ærø Efterskole. 

Kom og få en forsmag på, hvad et efterskoleår hos os har at byde på. Det er muligt at ankomme løbende om eftermiddagen, men hvorfor ikke få det meste ud af en dag på Ærø?  Ta’ færgen, se øen, snus til stemningen og nyd udsigten.

Fra kl. 13-17 slår vi dørene op til Åbent Hus, hvor du og dine forældre kan komme og opleve vores skole! 

Glæd dig til at høre mere om vores linjefag, hverdagen og livet på skolen – og selvfølgelig få en rundvisning af nogle af vores passionerede elever. Stik hovedet ind i et af vores klasselokaler, kig med på elevernes kreativt dekorerede værelser – og slut af med lidt af spise fra vores fantastiske køkken. 

I løbet af dagen står forstander, Mogens Jensen, klar til at fortælle mere om skolens værdier, linjefagene, hverdagen og rejsen til Japan – og efterfølgende får du mulighed for en personlig samtale mellem dig, dine forældre og en lærer. Her taler vi om, hvordan DIT år på Ærø Efterskole kan se ud, og I vil få mulighed for at få svar på alle jeres spørgsmål. 

Transport og færge

For at gøre det hele lettere, har vi planlagt færgeturen for jer – så I ikke behøver at researche tidspunkter og transport. Nemmere blir’ det ikke!

Kl. 12.10: Parker bilen – gratis – i Rudkøbing ved færgelejet.

Kl. 12.20: Færgeafgang.

Kl. 13.10: Ankomst i Marstal, Jespers busser holder klar til at transportere alle – gratis – op på skolen!

Kl. 13.30-15.20: Rundvisning, fortælling, liv og glade dage på Ærø Efterskole!

Kl. 15.20: Jespers busser kører retur til Rudkøbing.

Kl. 15.50: Færgeafgang fra Marstal.

… Og bare rolig: Hvis I har lyst til at blive på øen og opleve mere af fantastiske Ærø, er det også en mulighed! Så kan I blot tage den sidste færge fra Marstal kl. 18.10 – her kører der gratis offentlige busser fra efterskolen ved Tranderup og til Marstal. Vi guider gerne vej.

Tilmeld jer her.

Hvis I ikke har mulighed for at besøge os på selve dagen, kan I tage et kig på vores øvrige besøgsdage og camps. Vores næste besøgsdag er den 8. oktober!

Vi glæder os til at se jer!

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 5119 8816