Efterskolernes dag 2022 på Ærø Efterskole

D. 25. september inviterer vi indenfor til Efterskolernes Dag på Ærø Efterskole. 

Fra kl. 13 – 17 holder vi åbent hus, hvor du og dine forældre kan komme og få en forsmag på, hvad vi som efterskole er og byder på. 

Du kan høre mere om vores linjefag, hverdagen og livet på skolen og få en rundvisning af nogle af vores elever.

Dagen byder også på en orientering fra vores forstander, Mogens Jensen, og så byder vi også på lidt til ganen, der giver der en forsmag på, hvad du kan forvente dig af vores fantastiske køkken. 

Det er muligt at ankomme løbende i løbet af eftermiddagen.

Program:
13.00 – Efterskolernes dag og de første rundvisninger begynder.

13.30 – Orientering ved Forstander Mogens Jensen.

15.30 – Orientering ved Forstander Mogens Jensen.

17.00 – Tak for i dag.

Der vil også blive mulighed for en personlig samtale mellem dig, dine forældre og en lærer. Her taler vi om, hvordan DIT år på Ærø Efterskole kan se ud, og I vil få mulighed for at få svar på alle jeres spørgsmål. 

I kan læse mere om bookning af færge her. Der går også busser fra færgerne og lige til skolens dør, hvis I vælger at lade bilen stå på fastlandet.

Har I ikke mulighed for at besøge os på selve dagen, har vi flere besøgsdage i efteråret, I kan tilmelde jer. Læs mere om vores øvrige besøgsdage og camps

Har I spørgsmål eller ønsker I at tilmelde jer efterskolernes dag, så kan I kontakte kontoret på aee@aee.dk eller +45 62 52 17 24.

Vi glæder os til at se jer.

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 5119 8816