Tag med på vores Camp 2023

På Ærø Efterskoles camps får du mulighed for at få efterskolelivet helt ind under huden. Du kommer til at bo på skolen i et døgn, får din egen værelseskammerat, som allerede går på skolen og får lov til at smage på livet som efterskoleelev. 

Campen begynder allerede inden du stiger ombord på færgen i Svendborg. Vi mødes alle på havnen, og tager turen over til øen sammen. Her venter dig en dag, som elev på Ærø Efterskole. Vi spiser sammen, synger sammen og oplever øen, skolen og hinanden sammen. 

Kommer du fra Sønderjylland, så henter vi dig ved færgen i Søby. 

Vi har strikket et forrygende program sammen fyldt med aktiviteter, fællesskab og samvær, som for os er essensen af at være elev på Ærø Efterskole.

Vores næste camp er d. 28. og 29. oktober. Vi mødes alle sammen på havnen i Svendborg senest kl. 12.45, og dagen efter kommer dine forældre og henter dig igen på skolen kl 14.30. Her spiser vi sammen, hvorefter dine forældre også får mulighed for at opleve skolen, og dagen sluttes af med en samtale mellem jer og en af vores lærere.  

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendigt. Du tilmelder dig ved enten at ringe til os på +45 62 52 17 24 eller sende os en mail på aee@aee.dk.

Vi glæder os til at møde dig. 

Besøg os på Ærø Efterskole.

Du er altid velkommen til at komme og få en rundvisning og uforpligtende samtale på skolen. Ring og aftal et besøg med vores forstander Mogens eller læs mere her.

Ring til Mogens og
book en rundvisning
+45 5119 8816